Pure white

Vopsea acrilic mat pe bază de apă pentru suprafeţe interioare - vopsea acrilic mată pentru pereţi interioare şi tavane

Aplicare
Hladítko

 

Suprafeţele noi tencuite sau suprafeţele din beton proaspăt pot fi vopsite după 3 săptămâni de uscare.
Suprafeţele trebuie să fie uscate, curate şi lipsite de grăsimi, impurităţi, materiale despicabile şi poluări ale suprafeţei, care ar putea afecta adeziunea vopselei.
Suprafeţele vopsite anterior trebuie curăţate de exfolierile şi despicările de vopsea. Straturile de vopseli anterioare cu conţinut de var trebuie îndepărtate minuţios.
PURE WHITE nu poate fi aplicat pe suprafeţele grunduite cu lapte de var. Se repară toate crăpăturile şi petele neuniforme cu adaosuri adecvate. Se recomandă grunduirea suprafeţelor foarte poroase, cu absorbţie ridicată cu Grund Tikkurila Optiva.

PURE WHITE nu necesită colorare. Se amestecă bine înaintea utilizării. Vopseaua nu poate fi amestecată cu var sau cu lapte de var. Se aplică două sau trei straturi de vopsea cu ajutorul pensulei, rolei sau prin pulverizare. În cazul aplicării prin pulverizare PURE WHITE poate fi diluată cu o cantitate mică de apă

Gradul de acoperire:

Aproximativ 8 – 10 m2 / litru per strat, depinzând de textura suprafeţelor, porozitatea acestora, precum şi metoda de aplicare.

 

Înainte de utilizare, a se citi cu atenţie fişa tehnică şi de securitate.